Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Η τελευταία μας φετινή εκδρομή!!

Σήμερα πήγε όλο το σχολείο εκδρομή προς το βουνό της Πάρνηθας. Η διάθεσή μας από το πρωί ήταν πολύ ανεβασμένη. Είχαμε εξοπλιστεί με φαγητό, νερό και καπέλο. Στο τέλος της διαδρομής μάς περίμενε μια έκπληξη. Είδαμε σε 400 μέτρα υψόμετρο ένα αθλητικό πάρκο. Από πάνω του απλωνόταν η καταπράσινη Πάρνηθα και κάτω φαινόταν η Αθήνα.

Μέσα το αθλητικό πάρκο ήταν πολύ καλά διαμορφωμένο. Υπήρχαν πολλά γήπεδα για ποδόσφαιρο, γήπεδα μπάσκετ και βόλλεϋ, παιδικές χαρές, τραμπολίνο, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, σκάκι κήπου και πολλά άλλα. Σε μεγάλες αίθουσες και σε εξωτερικούς χώρους απολαύσαμε το φαγητό και τα παγωτάκια μας και τους καφέδες οι μεγάλοι. 


Σε λίγο μας περίμενε μια ακόμη εκπληξούλα. Ένα εργαστήρι κεραμικής και ένα μουσείο παλαιών επαγγελμάτων. Εκεί είδαμε παλιά εργαλεία, σκεύη και οτιδήποτε χρησιμοποιούσαν τις παλαιότερες εποχές.
Όλα ήταν πολύ όμορφα και δε μας στενοχώρησε η βροχούλα που έπεσε για λίγα λεπτά. Γυρίσαμε με τα λεωφορεία μας στο σχολείο κατευχαριστημένοι με τα όσα ζήσαμε σε αυτό το υπέροχο μέρος.