Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Το σχολείο μου
1)
Το σχολείο μου είναι το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου. Έχουμε ένα μεγάλο διώροφο σχολείο με πολλές αίθουσες .
Στην είσοδο του κτιρίου έχουμε ένα ωραίο κυλικείο που πουλάνε λαχταριστά πράγματα για εμάς τα παιδιά.
Επίσης συνολικά έχουμε δεκατέσσερις αίθουσες διδασκαλίας. Επιπλέον έχουμε το γραφείο του Διευθυντή. Το σχολείο μου έχει γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, εργαστήριο φυσικής για να κάνουν τα παιδιά πειράματα.
Στο εσωτερικό του σχολείου μας υπάρχουν βρύσες για να πίνουμε νερό και απέναντι τουαλέτες.
Στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μου υπάρχει η αυλή που παίζουμε στα διαλείμματα. Είναι μεγάλη, έχει μπασκέτες, παγκάκια, δέντρα και ζωγραφισμένοι τοίχοι. Είναι ο αγαπημένος μου χώρος. Εκεί παίζω με τους φίλους μου κυνηγητό.
Ανυπομονώ κάθε πρωί να πηγαίνω στο σχολείο μου γιατί το αγαπώ πολύ.

Αλκιβιάδης
2)
Το σχολείο μου είναι το 7ο Δημ.Σχολείο Ιλίου με δεκατέσσερις αίθουσες διδασκαλίας και πολλά πολλά λουλούδια.
Έχει γραφείο διευθυντή και γραφείο δασκάλων. Το σχολείο μου είναι διώροφο. Επίσης έχει κυλικείο, αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα υπολογιστών και Φυσικής.

Επιπλέον είναι φρεσκοβαμμένο με όμορφα φωτεινά χρώματα. Ακόμη έχει μία μεγάλη αυλή που παίζουμε, καμιά δεκαριά παγκάκια, δύο μπασκέτες και πολλά μικρά και μεγάλα δέντρα. Ένας καταπράσινος κήπος με ωραία λουλούδια ομορφαίνει το σχολείο μας γύρω γύρω.
Πόσο μου αρέσει το σχολείο, επειδή μαθαίνω καινούρια και χρήσιμα πράγματα!

Φώτης
3)
Το σχολείο μου βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου. Είναι το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου. Είναι πολύ ευρύχωρο και άνετο. Γύρω γύρω είναι φραγμένο με κάγκελα.
Το κτίριο του σχολείου είναι παλιό αλλά πολύ καλά συντηρημένο. Είναι διώροφο και αποτελείται από δεκατέσσερις αίθουσες διδασκαλίας. Έχει μεγάλους διαδρόμους, σκάλες, γραφείο διευθυντή και δασκάλων, αίθουσα εκδηλώσεων, κυλικείο, αίθουσα υπολογιστών.
Οι τάξεις είναι φρεσκοβαμμένες και στολισμένες με το γούστο των μαθητών και των δασκάλων.
Το σχολείο μου έχει μία τεράστια αυλή, πολλά δέντρα και όμορφα λουλούδια που έχουν φυτέψει οι ίδιοι οι μαθητές.

Εκείνο που κάνει το σχολείο μου να ξεχωρίζει από τα άλλα σχολεία είναι η καθαριότητά του. Η καθαρίστριά μας το φροντίζει καθημερινά. Αλλά κι εμείς προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε για να είναι το σχολείο μας καθαρό. Ποτέ δεν πετάμε σκουπίδια στο έδαφος κι ό,τι βρίσκουμε κάτω το ρίχνουμε στο καλάθι αχρήστων.
Το σχολείο μου το αγαπώ γιατί το νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου!
Ιωάννα